Löparrecensioner 2015

Vi har fått in recensioner från löparna som var med på premiären av Hallands Ultra 50 km 2015! Övervägande positiva kommentarer som vi mer än gärna delar med oss av. 

 • "Jag har aldrig tidigare upplevt ett lopp där man mer än 50 timmar efter målgång fortfarande tänker på det HELA tiden. Tror man som arrangör kan känna sig rätt nöjd då!"
 • "Tuff och rolig bana, vacker i början och sista 15 km tuff traillöpning"
 • "Utan tvekan det tuffaste jag någonsin gjort!"
 • "Fantastiskt arrangemang med peppade funktionärer och helt klockent markerat längst hela banan. I princip omöjlig att springa fel tror jag!"
 • "Väl uppe på toppen hade arrangörerna ställt en stor skål med nötcreme med en skylt som sade: "Om du inte har bråttom, ta en nötcreme och vänd dig om och njut av utsikten." Bra att skylten var där, annars hade jag aldrig tittat på utsikten. Fint!"
 • "Fantastiskt bra snitslat och otrolig pepp från arrangörerna vid varje kontroll. Det kändes verkligen som att ni genuint ville få till ett bra lopp. Ni ska vara otroligt stolta!"
 • "Målgången var ju som en kokande gryta! Förhöjde verkligen lyckokänslan av att slutföra kampen. Skjutsen ner till parkeringen var pricken över i:et som fulländade dagen."
 • "Mycket dåligt att det var så långt att parkera bilen som 2 km från målområdet!"
 • "Det var en av det finaste banorna jag sprungit på ett bra tag, loppet innehöll nästan allt! Strand, stenbrott, stad, skog och backar/berg (berg för en Skåning i alla fall). Kontrollerna var fulla med godsaker som gjorde en glad och i mål fanns det veggomat i överflöd fast jag inte ens sagt till om det! Jag är djupt tacksam över att det öppnades lite extraanmälningsplatser så jag fick vara med om detta lopp, superbra fixat både banläggning och arrangemang!"
 • "Tog mig iallafall i mål, blod, svett och tårar till trots. Vackraste lopp jag sprungit men också i särklass värsta"
 • "Väl i mål fick jag en medalj runt halsen och en alkoholfri öl med burgare. Det smakade underbart!"
 • "Det omhändertagande och den servis som ni i arrangörs-staben var toppklass. Ni tog hand om mig, skjutsade mig, matade mig, satte på bastun i förtid, för mig. Så även om det var en dålig dag (skadad) så gjorde ni den bra. Stort stort tack till ett mycket bra lopp med en härlig anda. Jag är tillbaks nästa år!"
 • "Ett väldigt vackert och roligt lopp. Mycket bra stämning och väl arrangerat. Mat i mål uppskattades stort, speciellt vegetariskt/veganskt."
 • "Otroligt vacker och härligt utmanande bana. Mycket bra snitslat och funktionärerna gjorde sitt yttersta runt hela banan. Kunde varit några fler vattendepåer, men i det stora hela mycket bra arrangerat. Om det inte krockar med STM nästa år, så är loppet definitivt med i kalendern. Lyfter på hatten till alla inblandade i detta lopp."
 • "Tack för ett fantastiskt fint arrangemang. Allt var kanon! Tydligt snitslat, bra stationer, trevliga funktionärer, grymt att mötas av hejarop vid målgång, och minglet efteråt tillsammans med goda hamburgare och öl var så himlans gött! Tack! Snyggt, trevligt och roligt, välgjort! Vi kommer tillbaka!"
 • "Ett riktigt bra lopp från start till mål i fina och omväxlande miljöer. Arrangörerna hade ansträngt sig, och det märktes. I de generösa depåerna fanns funktionärer med hög serviceanda och glimten i ögat. Även för publiken var informationen god om hur och var de kunde heja på löparna. Skön stämning, applåder och glada hurra-rop i målområdet, även för mig som sladdade in sent. Gratismaten och ölen efter målgång satt där den skulle. Och, inte minst, en gedigen medalj att bära med sig hem. Mycket imponerad av organisationen av detta lopp. Enda smolket i bägaren var att loppet inte passade mig, personligen. 80% grus och 20% stigar - jag föredrar omvända förhållanden, och det är det enda (!) som gör att jag, tyvärr, inte sätter 5 i betyg. Med det sagt är Hallands Ultra trots allt ett lopp jag verkligen rekommenderar varmt!"
 • "Ett välorganiserat och tufft lopp med härliga deltagare och funktionärer. Ibland är små arrangemang bättre än stora, särskilt gällande entusiasmen, organisationen och att de är personligare. Hallands ultra finns redan med i kalendern för 2016."
 • "Fantastiskt välordnat evenemang. Loppet hade allt som en ultra (50k) behöver. Från en lätt sprungen start vid Halmstads kust till utmanande skogsterräng /med fina backar. Funktionärerna var så hjälpsamma och uppmuntrande - Stort Tack! Rekommenderar denna ultra högt om du vill prova att springa långt."

Vad tyckte du om loppet?
Vi är nyfikna på att höra vad just du tyckte om loppet! Berätta gärna om service, bansträckning, markering, transport, information mm. Saknade du något? Missade vi något? Vad kan vi förbättra till nästa år? Kan du tänka dig att springa igen? Vill du vara anonym går det bra!