Transport

Busstransport mål till start - 2018

Pris:
50 kr
Antal:
Finns i lager


Hallands ultra 50 km är ett A-B-lopp vilket innebär att ni inte går i mål på samma plats som ni startar. Det kommer inte att vara möjligt att parkera vid starten i mer än en timme pga privat mark. Därför behöver ni lösa transport mellan punkterna och här är de tre alternativen ni kan välja på:

1. Busstransfer
Parkering sker 2 km från mål och därifrån går det abonnerade bussar till starten. Avgång från parkeringen kl 07:45, ankomst till starten senast kl 08:15 (start 09:00). Observera att för att få en plats på bussen måste detta bokas senast en vecka innan start. I mån av plats kan ni betala kontant/swisha direkt på bussen, men platser efter kan då inte garanteras.

2. Supporter som kör
Har ni med er supporter som kör er till och från loppet så kommer de att kunna släppa av er vid starten (det kommer inte att vara möjligt att parkera vid starten i mer än ca en timme pga privat mark). Här på hemsidan finns lämpliga platser för supportrarna att heja på er löpare. Supportrarna kan parkera på parkeringen 2 km från mål under hela dagen.

3. Kollektivtrafik
Det går att ta sig med kollektivtrafik från centrala Halmstad till starten och sedan från målområdet in till centrala Halmstad igen. Avgångarna är tyvärr väldigt begränsade från mål till centrala Halmstad.